Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε καθιερωθεί σαν μια από τις κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής με έδρα την Κύπρο. Η ποικιλόμορφη πελατεία μας κυμαίνεται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μέχρι Κυβερνητικούς οργανισμούς. Συνεχώς σχεδιάζουμε και υλοποιούμε καινοτόμες λύσεις πληροφορικής για σημαντικούς οργανισμούς και εταιρείες.

Τι Κάνουμε

Η Network Solutions προσφέρει μια σειρά καινοτόμων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής και τεχνολογίας, για να καλύψει τις οποιεσδήποτε απαιτήσεις των πελατών μας. Μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υποδομές πληροφορικής, υποστήριξη, μηχανήματα, λογισμικά και λύσεις Cloud που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Η κορυφαία μας προτεραιότητα είναι να προσφέρουμε τα άριστα αποτελέσματα που αναμένουν οι πελάτες μας και για τα οποία είμαστε γνωστοί.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Συστημάτων

Στη Network Solutions είμαστε αφιερωμένοι στη συνεχή παροχή γρήγορων, αλλά εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας και οι επιχειρηματικοί εταίροι μας, μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε κάθε είδους έργο, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, συστημάτων πληροφορικής, υπηρεσίες Cloud και υποστήριξης.

TOP